Casa Actorului

La Casa Actorului vă propunem întâlniri de creaţie cu persoanlităţi marcante de la noi, pe care noi le numim – Întâlniri de suflet.

Casa Actorului organizează concursul recital de poezie  - Valeriu Cupcea.

Urmărim şi alte scopuri: sprijinirea iniţiativelor de creaţie în domeniul spectacolelor, concertelor, expoziţiilor, vernisajelor etc., ce ţin de originalitatea şi expresivitatea artistică;  organizarea seratelor de creaţie ale actorilor, regizorilor, scenografilor.

La Casa Actorului, mai bine de zece ani, activează cu succes Clubul Veteranilor Scenei, care a devenit o veritabilă Casa Mare a tuturor membrilor Uniunii de vârsta a treia.

Stimaţi membri ai Uniunii Teatrale,

Ne face deosebită plăcere să Vă invităm la Spectacolul de gală al  Concursului-recital „Valeriu CUPCEA”, ediţia a IV-a.

Gala Concursului-recital „Valeriu CUPCEA”, ediţia a IV-a   se va desfăşura la Casa Actorului pe 14 decembrie 2015, cu începere de la ora 15.00.
În cadrul evenimentului, care va fi difuzat de televiziunea naţională la data de 27 decembrie, învingătorilor  le vor fi decernate diplome şi următoarele premii:
 -  Premiul Mare  şi medalia „Valeriu CUPCEA”
 -   Premiul  I
 -  Premiul  II
 -  Premiul  III
Vă aşteptăm cu mult drag la acest eveniment cultural de suflet, care se va finaliza cu o recepţie, organizată cu ocazia Zilei Actorului şi a sărbătorilor  de iarnă.